Potepinka

škrat

« |

Ptiči

3.04.2009
YouTube slika preogleda

Ja, ja, mal sem obsedena s temi ptiči. “Vikend s Kate Nash” se je malo razpotegnil… Tisti, and they can shit on your head, mi ne gre iz glave. Sploh po bližnjem srečanju z golobom, ki nam je posral cel balkon..:) Ne maram golobov. gruuu, gruuu…

Danes sem videla Nerona. Ni mi všeč. Preveč sintesajzerjev, preveč božičnih kraguljčkov, preveč popačen jezik, preveč Zrneca. Tabakovič je kul – z Legolas style lasuljo. :) Zmagovalka sezone je Niha ura tiha. Tudi izlet v MGL je bil zabaven. Loads of men in swimmsuits! :) Ampak, Drama še vedno zmaga!

Zadnji tedni so se vrteli okoli teorij. Takšnih in drugačnih. Teorija o ekshibicionizu na internetu in o tem, zakaj sploh pisati poste, ki jih nobena živa duša ne razume. Zato, ker pisec verjame v to, da par živih duš dejansko bo razumelo, tiste pa, ki ne bodo, naj si jih pač razlagajo posvoje. Obračanje besed je umetnost in tudi slikarja nihče ne sparšuje, kaj točno je mislil s tisto potezo. In teorija o paralelnem odnosu do hrane in spolnih partnerjev? Tistega, kar nem je preveč domače (kužki in sorodniki) ali pa preveč tuje (mravlje in druge rase) nočemo. Nagnjeni smo k ravno prav oddaljenim, a nam podobnim stvarem. Average people do average, je pomodroval naš profesor za finance. Sicer pravi mali terorist. I don’t like finance. I hate it, actually. In ne, ne želimo si vsi biti CFO-ji. Tudi teorija o fokusu in disperziji je zanimiva. In pravilna. Fokus je bolj učinkovit, a disperzija toliko bolj zanimiva. In teorija o hranjenju z informacijami in kričanju po pozornosti. Yes, it holds. However, I don’t have enough energy to feed you. Teorija o življenju, ki gre mimo nas, mi še ni čisto jasna, kot tudi ne tista o vedno bolj vesoljskih supergah za tečt… Anyone?

Jutri se bo končno zgodila Noisia. Yaay, I wanna dance! V aprilu je polno enih stvari, jaz pa… OpenEr je vedno bolj v igri. Samo še na poletni urnik počakam. Po 15ih izpitih v enem letu si bom zaslužila en pošten odklop. In tistih 300e bom že prnesla not enkrat do konc življenja. :) 

Nimam navdiha za darila… Pa ravno v aprilu, šment!

Še ena o ptičih. V Indiji1 je običaj, da umrle požegnajo in jih postavijo na strehe, ker naj bi trupla pojedli ptiči. V zadnjem času pa se dogaja, da ptiči teles ne jedo več, ker je povsod naokoli toliko boljše hrane. Hm, še ptiči niso več to, kar so bili…

  1. hm, če me spomin ne vara, pri budistih [piči gor]
  • Share/Bookmark
 

Avtor Potepinka, zapisano 3.04.2009 ob 01:15 pod Blodnje, Dnevnik, Listening to..., miks, onesnaženje. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Ptiči”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !